Placinta cu iaurt

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2011 | 5212 vizualizari

 

Cand vreti sa faceti ceva repede si ati facut si curatenie in ...frigider, puteti face aceasta placinta.... Se poate umple cu ce vreti voi, ce aveti la indemana si va place. Resturi de friptura, legume, branzeturi dar sa nu uitati sa adaugati iaurtul si ouale...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 4 oua
  • 2-3 iaurturi mici Nutriday
  • 300 g ceafa afumata
  • 150 g carnati afumat
  • 100 g sunca de pui
  • 100 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare cu aroma de verdeturi
  • praf chilli hot
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

O tava o tapetam cu hartie de copt si asezam in ea aluatul. Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade C.

Taiem felii mezelurile.Daca doriti , puteti sota putin ceafa si carnatul. Intr-un bol amestecam bine ouale, iaurtul, mezelurile sotate,ciupercile, telemeaua rasa, patrunjelul verde tocat si condimentele. Compozitia obtinuta o asezam peste aluatul din tava cu ajutorul unei linguri si nivelam frumos pe intreaga suprafata. Deasupra punem sunca de pui si radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mici.

Dam tava la cuptor aproximativ o ora pina se rumeneste frumos deasupra si se intareste compozitia de iaurt si oua. Se scoate din cuptor si se serveste calda.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece dar cu un sos alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute